Esküvői meghívó ekrü színben fehér csipkével - A hónap terméke kedvező áron

Létrehozva: 2023. április 11.

Esküvői meghívó ekrü színben fehér csipkével - A hónap terméke kedvező áron, ha valami egyedi és romantikus terméket kerestek. Az ekrü, elefántcsont, krém színek az esküvői világ legtrendibb színei idén is. Az elegancia és romantika kedvelői számára alkottuk meg ezeket a csillogó csipkés esküvői meghívókat, melyek a klasszikus kártyás megoldást ötvözik a dísztokos változattal. A valódi textil légcsipke manapság ritkán jelenik meg a meghívókon, ugyanakkor a Vevőknek nagy igénye van arra, hogy ne csak nyomtatott grafikák legyenek a megh.ívón, hanem különleges textúrák, akár egy szép csipke, vagy domborminta. Hogyan lehet egyedivé tenni egy ilyen szolid esküvői meghívót? Egy remek meghívó szöveggel és egy szívhez szóló idézettel például. Abban biztosak lehettek, hogy 3 dolgot szem előtt tartunk: 

1. Minőség: Csak prémium alapanyagokból készítjük el, ha esetleg nem ez a csillogó ekrü karton a szívetek választottja, akkor esetleg fehér gyöngyházas fényű vagy egy szép óarany is szóba jöhet, csakúgy mint a metál rózsaszín vagy ezüst. Minden egyes darabra kézzel lesz felapplikálva a minőségi csipke, és a végén minőségellenőrzésnek vetjük alá az összes darabot

2. Szeretettel a Vevő igényeinek megfelelően: Kicsit hosszabb a szöveg, a nászajándék kérő versre nincs ötlet vagy külföldi szöveg szerkesztéséről lenne szó? Nálunk nem probléma. Ha nagyobb volumenű dologról van szó felár ellenében bármit meg tudunk csinálni, lényeg hogy a Vevő boldogan vegye kézbe a terméket.

3. További igények megvalósítási lehetősége: Az esküvőtök arculatához igazodó termékeket készítünk, nálunk nem csak meghívó rendelhető. Menükártya, ültetőkártya, asztalszám, köszönetajándék, ültetési rend, ételkártyák gyártását is vállaljuk akár  a meghívó stílusából kiindulva. Egy ilyen csodás dísztokos meghívó láttán az ember fantáziája könnyen szárnyra kap...Mit szólnátok egy csillogó dombormintás díszdobozhoz, amiben egy bon-bon van? Minden vendégetek örülne egy ilyen köszönetajándéknak. Vagy egy lámpás alakú menükártya négy oldallal, belül led mécsessel? Csodás látvány lenne az ünnepi asztalon. 

Ha felkeltette ez a pár szép fotó az érdeklődéseteket, akár élőben is megtekinthetitek a meghívót, ha rendeltek egy darab mintát. Árakról itt tájékozódhattok, klikk a linkre: https://dreamflowersmeghivok.hu/eskuvoi-meghivo-feher-csipkevel-ekru-dombormintas-disztokos-stilusban-80

csipkés esküvői meghívó

csipkés esküvői meghívó

csipkés esküvői meghívó

csipkés esküvői meghívó