RENDELÉSI INFORMÁCIÓK / MINTATERMÉK

 

Termékeinket on-line, e-mailben lehet megrendelni, papírboltot/mintaboltot nem tartunk fenn, ugyanis így nem kell ezek költségeit a termékekre terhelni - így nagyon versenyképes áron tudunk a piacon lenni immár 15 éve!

2024. JANUÁR 1-től A MEGHÍVÓK ESETÉBEN 10 db, KÖSZÖNETAJÁNDÉKOK ESETÉN 30 db A MINIMÁLIS RENDELÉSI DARABSZÁM 

 

MEGRENDELÉS

A www.dreamflowersmeghivok.hu

honlapunkon kiválasztott esküvői meghívókat és terméket e-mailben lehet megrendelni, a biztonság kedvéért mind a két alábbi e-mail cimre küldjétek el a rendelést:

[email protected] 

[email protected] 

12-24 órán belül mindig válaszolunk az e-mailekre, ha nem kaptok választ, küldjétek el ismételten vagy hívjatok telefonon mert mostanában a gmail csinál furcsaságokat!!! HOTMAIL, CITROMAIL, FREEMAIL elavult levelezési rendszerek, ezekről biztos hogy nem jön át hozzánk az e-mail, próbáljátok Gmail-lel!!! 

AZ UTÓBBI IDŐSZAKBAN TÖBBEN JELEZTÉK, HOGY NEM TUDJÁK ELKÜLDENI A FENTI E-MAIL CÍMRE A RENDELÉST ( nem tudjuk miért van ez, 12 éve ezzel az e-maillel működünk és szabad tárhely is van a levelezési fiókban) EZÉRT ILYEN ESETEKBEN KÉRJÜK PRÓBÁLJÁTOK MEG A MÁSIK E-MAILÜNKET (ezt is nézzük óránként)!!

[email protected] 

 

 

MINIMÁLIS RENDELÉSI DARABSZÁM MEGHÍVÓKNÁL 10 db, CSOKOLÁDÉ KÖSZÖNETAJÁNDÉKOKNÁL 30 db, MINI MÉZ ÉS MINI LEKVÁR ESETÉN 20 db! 

Kérjük rendeléskor az alábbi adatokat elküldeni:

- a termék pontos neve (ahogy a weblapunkon szerepel), ha tudod a termék fotóját is küld át nekünk, biztos ami biztos:)

- termék rendelési kódja és szükséges darabszám

- szállítási és számlázási cím, telefonszám

- egyéb igények: szalag színére vagy termék színére vonatkozóan

- a termékre nyomtatandó szöveg WORD dokumentumban csatolva (nem kell formázni, mi majd megformázzuk)

!!!  Komplett árkalkulációt költség tételek megjelölésével, végösszeggel kizárólag E-MAIL-ben tudunk adni, tehát kizárólag írásban. !!!

- Telefonon nem áll módunkban árajánlatot adni. -

- Név, cím, telefonszám nélküli rendeléseket töröljük rendszerünkből!! -

!!FONTOS!!

Mivel minden meghívónk saját tervezésű ezért a meghívón szereplő grafikával és annak alapanyagával el tudjuk készíteni a menükártyát, ültetőkártyát, ültetési rendet, köszönetajándékokat, asztalszámot, tehát az egész esküvő arculatát!!! 

CSOKOLÁDÉ KÖSZÖNETAJÁNDÉK INFORMÁCIÓ

A CSOKOLÁDÉKAT NAGYKERESKEDELEMBŐL SZEREZZÜK BE, MINT MINDEN MÁS HASONLÓ SZOLGÁLTATÓ! A RENDELÉSKOR A CSOKOLÁDÉ ÖSSZETÉTELÉT ELKÜLDJÜK E-MAILBEN (ezek glutén és laktóz tartalmú élelmiszerek- kérjük ezt figyelembe venni). AZ ÉLELMISZER-LOGÓZÁS KESZTYŰBEN, A HIGIÉNIAI KÖVETELMÉNYEKNEK MEGFELELŐEN ZAJLIK.

ÁRAJÁNLAT KÉRÉS:

Nem fogadunk el olyan árajánlat kérést, amelyben nem szerepel az Érdeklődő Neve, Címe, Telefonszáma, az esküvő dátuma, a szóban forgó termék rendelni kívánt darabszáma!!! Az árajánlat nem minősül szerződésnek.

ELKÉSZÍTÉS: A MUNKA NAPTÁRUNK MINDENKORI ÁLLAPOTÁTÓL ÉS TELÍTETTSÉGÉTŐL  FÜGGŐEN kb.

10 munkanap (kifizetéstől számítva)

MINTA TERMÉKEK ELKÉSZÍTÉSE: 2-3 munkanap

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK

06 (20) 4867035

hétfő-csütörtökig 9:30-tól 16:00-ig

pénteken 9:30-tól 12:00-ig

Ügyfél szolgálatunkat esküvő előtt álló ifjú párok számára vagy baba keresztelős termékekkel kapcsolatban érdeklődő kismamák és kispapák számára tartjuk fenn! Illetve céglogóval ellátott termékeinket cégek számára gyártjuk, saját felhasználásra. Termékeink egyedi tervezésű, szerzői jogi védelem alatt álló termékek, VISZONTELADÓKAT, ESKÜVŐSZERVEZŐKET, KERESKEDŐKET NEM TUDUNK KISZOLGÁLNI!! Megkérjük a kedves Ifjú Párokat, tiszteljenek meg bennünket egy személyes levéllel és árajánlat kéréssel, a termékek rendelése nálunk nagyon egyszerű, felesleges kontakt személyt, esküvőszervezőt ezért még jutalékért megbízni.

 

 

 

CSOMAGKÜLDÉS ÉS POSTAKÖLTSÉG

Csomagjainkat a Magyar Posta MPL futár szolgálata szállítja ki. 

Kisebb (1,5 cm-nél laposabb) küldeményeket postai úton, - ajánlott küldeményként - tudjuk küldeni.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK - a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint 2024.  április 1-től

Házhoz szállítás: 2980 Ft.- (2 kg-ig) ennél nehezebb csomagok díjai a posta honlapján megtekinthetők.

Postán maradó időgarantált  csomag: 2400 Ft.- (Ebben az esetben személyesen kell befáradni és átvenni a csomagot egy kiválasztott postahivatalban!

MPL csomagautomatába történő szállítás: 1490 Ft.- (Posta Box csomagautomata nem minden településen van, a Posta Boxok listája elérhető a posta honlapján).

Terjedelmes csomagok, mézes üveg tartalmú nehéz csomagok (pl ültetési rend táblák 50 x 70 vagy ennél nagyobbak): postán maradó csomagként 3800 Ft.- vagy házhoz szállítással 4200 Ft.--tól súlytól függően

 

FIZETÉS

2022. január 1-től kizárólag ELŐRE UTALÁS-os kifizetés után tudjuk legyártani a terméket (legyen szó minta termékről vagy már a végleges rendelésről.) Utánvét, előleg fizetés, részlet fizetés, alkudozgatás sajnos megszűnt az át nem vett,  vagy küldés előtt visszamondott csomagok miatt. Minden termékünk egyedi szöveggel, rengeteg munka óra ráfordítással készül, elutasítás esetén mi nem tudjuk más vevőnek tovább értékesíteni, így nem vállaljuk azt a kockázatot, hogy anyagi kár érjen bennünket. Az alapanyagok nagyon drágák, és beszerzésük sem könnyű. MEGSZERKESZTETT LÁTVÁNYTERVET IS CSAK A TELJES ÖSSZEG KIFIZETÉSE UTÁN ÁLL MÓDUNKBAN E-MAILBEN KÜLDENI. 

-Köszönjük a szíves megértést!-

Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés vissza igazolásában, e-mailben kapja meg a Vevő. Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy bár nem vagyunk webáruház, de itt is on-line rendelés történik, így a vonatkozó rendelkezések szerint az előre utalásos kifizetésre 3 munkanap áll rendelkezésre. Ennek letelte után az utalás elmaradása esetén jogunkban áll a rendelést stornózni. 

KIFIZETÉS UTÁN E-MAILBEN LÁTVÁNYTERVET KÜLDÜNK!

A rendelés biztonságos, a kifizetés után elküldjük e-mailben a megszerkesztett termék látványtervét, mely egy kinagyítható kép fájl. Ezen le tuja ellenőrizni a Vevő a kért szöveget, és minden információt tehát elkerülhető minden tartalmi és formai hiba.

Csak a Vevő jóváhagyása után lesz nyomtathatóvá nyilvánítva!

 

VÁLASZTHATÓ PAPÍR SZÍNEK

Egyszínű meghívóink v. meghívóink dísztokjai, egyes elemei kivitelezhetők más színben is mivel a termékeket teljes egészében mi gyártjuk és tervezzük. Itt láthatjátok a válaszható színeket, ha esetleg megtetszik egy meghívó típus de nem találjátok abban a színben ami nektek álomszínetek lenne. E-mailben beszéljük meg, egyeztessük le, hogyan tudnánk kivitelezni a kért színben!

Ebben a Blog bejegyzésben olvashattok az alkalmazott papír fajtákról: 

https://dreamflowersmeghivok.hu/blog/milyen-papirokat-hasznalunk-az-eskuvoi-meghivok-keszitesekor

ÁRAK, KÖLTSÉG SZÁMÍTÁS - NÁLUNK NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉG TÉTELEK! 

2024. január 1-től érvényes díjak

Termékeink egyedi, saját gyártású árucikkek, grafikai-szerkesztési, nyomdai munkálatok,

  valamint kézzel történő összeállítás során jönnek létre.

Ezért minden terméknek van szerkesztési és nyomtatási költsége. Ezek a megrendelt darabszámon felül kerülnek felszámításra, természetesen ezek EGYSZERI DÍJAK (nem termékenként vannak felszámítva hanem rendelésenként egyszer).

 Az alábbi listán tekinthetők meg ezek a tételek:

MEGHÍVÓK SZERKESZTÉSI ÉS NYOMTATÁSI ALAPDÍJA: 8000 Ft.-

IDEGEN NYELVŰ SZÖVEGEK SZERKESZTÉSE: 1800 Ft.- felár

MENÜKÁRTYÁK SZERKESZTÉSI ÉS NYOMTATÁSI DÍJA: 2500Ft.-

ÜLTETŐKÁRTYÁK  FELIRATOZÁSI ÉS NYOMTATÁSI DÍJA: 2000 Ft.-

SZALVÉTAGYŰRŰK EGYENKÉNTI FELIRATOZÁSI DÍJA: 1600 Ft.-

KÖSZÖNETAJÁNDÉK DOBOZOK EGYENKÉNTI FELIRATOZÁSI ÉS NYOMTATÁSI DÍJA: 3000 F.-

KÖSZÖNETAJÁNDÉK CSOKOLÁDÉK (minden méret) FELIRATOZÁSI ÉS NYOMTATÁSI DÍJA: 2800 Ft.-

KÖSZÖNETAJÁNDÉK NYALÓKÁK, CUKROK, SZAPPANOK, MINI MÉZEK FELIRATOZÁSI ÉS NY. DÍJA: 2700 Ft.-

TANÚ- ÉS KOSZORÚSLÁNY FELKÉRŐK SZERKESZTÉSI ÉS NYOMTATÁSI DÍJA: 2500 Ft.-

EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK:

"SZIMBÓLUMOS IDŐVONAL/Programterv" SZERKESZTÉSE: 3000 Ft.- felár  (azoknál a meghívóknál ahol ilyen grafika nem szerepel alapból a terméken)

SZÍNES FOTÓ NYOMTATÁSI DÍJA: 3500 Ft- felár

FEKETE-FEHÉR FOTÓ NYOMTATÁSI DÍJA: 3000 Ft.- felár

EGYEDI ÁLTALUNK GYÁRTOTT DÍSZBORÍTÉK TERVEZÉS és NEVEKKEL FELIRATOZÁS: 1500 Ft- felár

 

Példa számítás - egy kis segítség, hogy lásd, hogyan képezzük az árakat: 

Nálunk a végösszeg alapesetben  3 tételből tevődik össze:

Szerkesztési/nyomtatási díj (lásd fentebb) + A megrendelt darabszámú termék ára + Postaköltség

Ha pl. rendelni szeretnél 20 db 650 Ft.-os meghívót és 50 db 300 Ft.-os csokikockát, akkor ilyen árkalkulációt fogunk küldeni e-mailben:

8000 Ft.- meghívók szerkesztési és nyomtatási díja

2800 Ft.- csokik feliratozási és nyomtatási díja

13000 Ft.- a 20 db meghívó ára (20 x 650 Ft.-)

15000 Ft.- az 50 db csoki kösz. ajándék ára (50 x 300 Ft.-)

2780 Ft.- posta költség házhoz szállítás

VÉGÖSSZEG: 41580 Ft.- 

Ugye milyen egyszerű!?  

SZÖVEG NÉLKÜLI ÜRES MEGHÍVÓKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELKÉSZÍTENI! TERMÉKEINK SAJÁT TERVEZÉSŰEK, SAJÁT ESZKÖZEINKKEL GYÁRTJUK, MINŐSÉGI ALAPANYAGOKBÓL! 

NEM FORGALMAZUNK "aliexpress" KÍNAI MEGHÍVÓKAT és nem készítünk ezekhez kiegészítőket, betétlapokat stb. mert ezeknek a minőségileg erősen kifogásolható kínai termékeknek a "feltuningolása" ellentmond a minőségpolitikánkkal!

MINTA TERMÉK RENDELÉSI LEHETŐSÉG

Termékeinket on-line lehet megrendelni, papírboltot/mintaboltot nem tartunk fenn, ugyanis így nem kell ezek költségeit a termékekre terhelni így nagyon versenyképes áron tudunk a piacon lenni immár 15 éve! Felmerül tehát a kérdés, hogy hogyan tekinthetők meg a termékek?

A MINTA RENDELÉSI LEHETŐSÉG EZT A CÉLT SZOLGÁLJA!

Minden termékből tudunk mintát küldeni, amennyiben a Vevő előre utalással kifizeti a minta árát és postaköltségét. Mintarendelés esetén szerkesztési és feliratozási díjak még nem kerülnek felszámításra! 

MAXIMUM 2 db MEGHÍVÓ MINTÁT ÉS 2 db KÖSZÖNETAJÁNDÉK V. MENÜKÁRTYA MINTÁT TUDUNK KÜLDENI,

ugyanis termékeink nem raktárkészleten lévő tömeg ill. kész-árú-cikkek, hanem a Vevő igényei szerint legyártott kézműves termékek így elkészítésük nagyon idő igényes, a napi többszáz-darabos megrendelések teljesítése mellett csak a fent említett, egy Vevőre eső  2-2 db minta gyártásra van kapacitásunk.

MINTA RENDELÉSKOR KÉRJÜK AZ ALÁBBI ADATOKAT ELKÜLDENI E-MAIL CÍMÜNKRE:

- minta termék rendelési kódja 

- szállítási és számlázási cím, telefonszám

- egyéb igények: szalag színére vagy termék színére vonatkozóan

- a termékre nyomtatandó szöveg WORD dokumentumban csatolva (nem kell formázni, mi majd megformázzuk)

REKLAMÁCIÓ KEZELÉS

- KIZÁRÓLAG E-MAILBEN FOGADUNK REKLAMÁCIÓT, hogy írásos nyoma maradjon!!!!

Törekszünk a felmerülő problémák mihamarabbi békés úton történő megoldására. Amennyiben szállításkor a termék megsérült vagy meggyűrődik (köszönhetően a szállító cég csomag-dobálásának), kérjük a sérült termék fotóját küldjétek el az e-mail címünkre és kicseréljük. Ez eltarthat pár napig mivel csak postai úton tudjuk küldeni. 

A papír minőségére és kivitelezésre vonatkozóan annyit kérünk, hogy  a meglepetések elkerülése végett rendeljetek minta terméket postai úton, így meg lehet szemlélni milyen alapanyagokból dolgozunk. Ennek bővebb leírása fentebb olvasható. Aki nem rendelt minta terméket postai úton és utána azzal jön hogy "de ez a betű szín sötétebb volt a monitoron vagy  a telefonon nézve".... sajnos nem tudunk helyt adni ennek ugyanis a különféle mobil eszközökön a színek eltérők lehetnek. 

Pénzt visszatéríteni kizárólag akkor van módunk, ha a teljes csomagot sértetlenül vissza szolgáltatja a vevő. Amíg nem kaptuk vissza, addig nem tudjuk vissza utalni az összeget.

A Vevő által  küldött szöveg tartalmi hibáiért felelősséget nem vállalunk. A rendeléskor a teljes összeg kifizetése után látvány tervet küldünk a szövegről e-mailben, amit  a Vevő le tud ellenőrizni. Jóváhagyása után reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ha a vevő hibájából eleve tartalmi hibásan lett megküldve a szöveg, nem tudunk helyet adni reklamációnak. Ha mi hibáztunk a szerkesztéskor, természeteset orvosoljuk, újra nyomtatással vagy a fentiek szerint a csomag visszaküldése után vissza térítjük az összeget.

 A csomag kézhezvételtől számítva jogszabály szerint 8 munkanapig vagyunk kötelesek reklamáció kezelésre. 

 

MILYEN TERMÉKET KERESEL? KATTINTS A CÍMSZÓRA, HÁTHA EGYBŐL MEGTALÁLOD A "BEFUTÓT"

esküvői meghívó, köszönetajándékok, köszönőajándékok, meghívók, dobozos meghívók, doboz meghívók, dobozmeghívók, olcsó meghívók, esküvői meghívó rendelés, esküvői dekoráció, kémcsöves meghívó, akciós meghívók, kémcsöves esküvői meghívó, kreatív meghívó, gyöngyös meghívó, esküvői idézetek, esküvői versek, idővonalas meghívó, kártyás meghívó, pausz meghívó, pauszpapír meghívó, tekercses meghívó, tekercs meghívó, üvegcsés meghívó, esküvői kellékek, fényképes meghívó, rózsás meghívók, virágos meghívók, levendulás meghívók, vintage meghívók, esküvői, papír dekoráció, rosegold meghívó, esküvői virág dekor, online meghívók, csokimeghívók, ajándék meghívók, legyező meghívók, vadvirágos meghívók, utazós meghívók, útlevél meghívó, bőrönd meghívó, borítékos meghívó, palackos meghívók, palack meghívó, üveges esküvői meghívó, esküvői ajándék, vendégajándék, lézervágott meghívók, csipkés meghívók, esküvői nyomda, nyomdai szolgáltatás, egyedi meghívók, esküvői grafika, esküvői borítékok, vidám meghívók, illusztrált meghívók, dísztokos meghívók, zsebes meghívók, kutyás meghívók, keresztelő meghívók, baba értesítők, hajós esküvői meghívó, levendulás meghívó, dombornyomott meghívók, western esküvői meghívó, strasszköves meghívók, esküvői vendégkönyvek, szalagos meghívók, díszített meghívók, tanúfelkérők, koszorúslány felkérők, koszorúslány ajándékok, menükártya, ültetőkártya, asztalszám, ültetési rend, ültetőtábla, mini méz köszönetajándék, mini lekvár köszönetajándék, méz köszönetajándék, mézes köszönetajándék, fiolás köszönetajándék, esküvői köszönetajándék, köszönetajándék csokoládé, köszönetcsoki, csoki esküvőre, csokoládé esküvőre, reklámajándékok, céges ajándékok, horoszkópos meghívók, ezoterikus meghívók, esküvői szalvéta, gyűrűpárna, esküvőre ajándékok, esküvői cimkék, esküvői öntapadós cimkék, cukrozott mandula köszönetajándék, babaértesítő, babakeresztelő meghívó, szülinapi meghívó, születésnapi meghívó, puzzle esküvői meghívó, könyv alakú esküvői meghívó, türkiz meghívó, cseresznyevirágos meghívó, TOMBOLA

HONLAPUNK LÁTOGATÓI A VILÁG MINDEN PONTJÁRÓL (a mérést 2019. 11. 12-én indítottuk, gyertek minél többen, nézegessétek weblapunkat!):

Flag Counter