BEMUTATKOZÁS

Esküvői meghívók megfizethető áron gyönyörű kivitelezéssel

Vállalkozásunk több mint 10 éves tapasztalattal, eddig közel 150 ezer db legyártott termékkel és gyönyörű referenciákkal kínál minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló esküvői meghívókat, köszönetajándékokat, asztali papír dekorációkat és gyűrűpárnákat.

Termékeink közös jellemzője a kreatív kivitelezés, részletgazdagság, szemet gyönyörködtető formavilág. Kedvenc díszítő elemeink a  textil és papír virágok, a meseszép csipkék, gyöngyök, strasszok, brossok, kristályok,  melyek igazi luxus külsőt kölcsönöznek a papíroknak.

Mindent amit kínálunk, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből!

 Rendelésfelvétel e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com

Nagyon fontos, hogy hétről hétre betekinthettek munkánkba, legfrissebb ötleteinkbe, referenciáinkba, ha Blogunkat is felkeresitek, ahol saját készítésű termékfotóinkkal, design bemutatónkkal, bővebb leírásokkal, ügyfeleink exkluzív esküvői beszámolóival várunk minden kedves Ifjú Párt!

A LEGFRISSEBB FELTÖLTÖTT ESKÜVŐI TERMÉKEINKRŐL ITT OLVASHATTOK:

https://dreamflowersmeghivok.hu/blog#oldal

Külső BLOG: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Papírboltot, mintaboltot nem rendeztünk be,  ennek ellenére egy kényelmes és gyors lehetőséget biztosítunk Vevőinknek hogy élőben is megtekintsék a kiszemelt terméket, ráadásul már személyre szabva:

a végleges döntés előtt  2 db MINTA TERMÉK rendelhető tőlünk postai úton így az Ifjú Pár saját kézbe veheti, megtapinthatja, kinyithatja a meghívót, s elolvashatja rajta saját egyedi szövegezését melyet  kérésre örömmel szerkesztünk rá, még akkor is ha nem végleges. Minta termék rendelésének menete itt olvasható: 

https://dreamflowersmeghivok.hu/rendelesi-informaciok-mintatermek#oldal

 

A 2021 TAVASZI KOLLEKCIÓNK KIEMELT TERMÉKE - a cégtulajdonos ajánlásával szeretettel

DOBOZOS ESKÜVŐI MEGHÍVÓ PILLANGÓKKAL