BEMUTATKOZÁS

Esküvői meghívók megfizethető áron gyönyörű kivitelezéssel

Vállalkozásunk több mint 12 éves tapasztalattal, eddig közel 150 ezer db legyártott termékkel és gyönyörű referenciákkal kínál minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló esküvői meghívókat, köszönetajándékokat, asztali papír dekorációkat és gyűrűpárnákat.

Termékeink közös jellemzője a kreatív kivitelezés, részletgazdagság, szemet gyönyörködtető formavilág. Kedvenc díszítő elemeink a  textil és papír virágok, a meseszép csipkék, gyöngyök, strasszok, brossok, kristályok,  melyek igazi luxus külsőt kölcsönöznek a papíroknak.

Mindent amit kínálunk, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből!

 Rendelésfelvétel e-mailben:

[email protected]

[email protected]

(Mind a 2 e-mail címre küldjétek el a biztonság kedvéért!)

Nagyon fontos, hogy hétről hétre betekinthettek munkánkba, legfrissebb ötleteinkbe, referenciáinkba, ha Blogunkat is felkeresitek, ahol saját készítésű termékfotóinkkal, design bemutatónkkal, bővebb leírásokkal, ügyfeleink exkluzív esküvői beszámolóival várunk minden kedves Ifjú Párt!

A LEGFRISSEBB FELTÖLTÖTT ESKÜVŐI TERMÉKEINKRŐL ITT OLVASHATTOK:

https://dreamflowersmeghivok.hu/blog#oldal

Külső BLOG: www.dreamflowersdesign.blogger.hu

Papírboltot, mintaboltot nem rendeztünk be,  ennek ellenére egy kényelmes és gyors lehetőséget biztosítunk Vevőinknek hogy élőben is megtekintsék a kiszemelt terméket, ráadásul már személyre szabva:

a végleges döntés előtt  2 db MINTA TERMÉK rendelhető tőlünk postai úton így az Ifjú Pár saját kézbe veheti, megtapinthatja, kinyithatja a meghívót, s elolvashatja rajta saját egyedi szövegezését melyet  kérésre örömmel szerkesztünk rá, még akkor is ha nem végleges. Minta termék rendelésének menete itt olvasható: 

https://dreamflowersmeghivok.hu/rendelesi-informaciok-mintatermek#oldal

 

Esküvői meghívók kastélyos esküvőhöz

ÉRDEKES OLVASNIVALÓK VIRÁGOS KALANDJAINKRÓL ÉS ESKÜVŐI TÉMA AJÁNLÓ CIKKEK

- kattintsatok a fotókra, gyűjtsetek ötleteket -

 

 

 

A 2023 TAVASZI/NYÁRI KOLLEKCIÓNK KIEMELT TERMÉKEI BEVEZETŐ ÁRON MÁR RENDELHETŐK

- a cégtulajdonos ajánlásával szeretettel -

Csak nálunk kapható szépséges kis táska, retikül formájú esküvői meghívó. Senki nem sejti mi lehet benne, mielőtt kinyitja - igazi meglepi:) 

Kis táska alakú esküvői meghívó

Az antik hangulatot kedvelők számára pausz tekercses díszdobozos esküvői meghívó.

Díszdobozos pausz tekercses esküvői meghívók

MILYEN TERMÉKET KERESEL? KATTINTS A CÍMSZÓRA, HÁTHA EGYBŐL MEGTALÁLOD A "BEFUTÓT"

esküvői meghívó, köszönetajándékok, köszönőajándékok, meghívók, dobozos meghívók, doboz meghívók, dobozmeghívók, olcsó meghívók, esküvői meghívó rendelés, esküvői dekoráció, kémcsöves meghívó, akciós meghívók, kémcsöves esküvői meghívó, kreatív meghívó, gyöngyös meghívó, esküvői idézetek, esküvői versek, idővonalas meghívó, kártyás meghívó, pausz meghívó, pauszpapír meghívó, tekercses meghívó, tekercs meghívó, üvegcsés meghívó, esküvői kellékek, fényképes meghívó, rózsás meghívók, virágos meghívók, levendulás meghívók, vintage meghívók, esküvői, papír dekoráció, rosegold meghívó, esküvői virág dekor, online meghívók, csokimeghívók, ajándék meghívók, legyező meghívók, vadvirágos meghívók, utazós meghívók, útlevél meghívó, bőrönd meghívó, borítékos meghívó, palackos meghívók, palack meghívó, üveges esküvői meghívó, esküvői ajándék, vendégajándék, lézervágott meghívók, csipkés meghívók, esküvői nyomda, nyomdai szolgáltatás, egyedi meghívók, esküvői grafika, esküvői borítékok, vidám meghívók, illusztrált meghívók, dísztokos meghívók, zsebes meghívók, kutyás meghívók, keresztelő meghívók, baba értesítők, hajós esküvői meghívó, levendulás meghívó, dombornyomott meghívók, western esküvői meghívó, strasszköves meghívók, esküvői vendégkönyvek, szalagos meghívók, díszített meghívók, tanúfelkérők, koszorúslány felkérők, koszorúslány ajándékok, menükártya, ültetőkártya, asztalszám, ültetési rend, ültetőtábla, mini méz köszönetajándék, mini lekvár köszönetajándék, méz köszönetajándék, mézes köszönetajándék, fiolás köszönetajándék, esküvői köszönetajándék, köszönetajándék csokoládé, köszönetcsoki, csoki esküvőre, csokoládé esküvőre, reklámajándékok, céges ajándékok, horoszkópos meghívók, ezoterikus meghívók, esküvői szalvéta, gyűrűpárna, esküvőre ajándékok, esküvői cimkék, esküvői öntapadós cimkék, cukrozott mandula köszönetajándék, babaértesítő, babakeresztelő meghívó, szülinapi meghívó, születésnapi meghívó, puzzle esküvői meghívó, könyv alakú esküvői meghívó, türkiz meghívó, cseresznyevirágos meghívó

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

 

Az Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Orbán Veronika egyéni vállalkozó  ( adószám: 70-234370-1 29), mint Eladó által üzemeltetett weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.
Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.
Eladó adatai:
Eladó neve: Orbán Veronika Egyéni vállalkozó “Kisadózó”
Eladó székhelye:4400, Nyíregyháza Nádor u 82/B
Eladó elérhetősége, ami a Vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: [email protected]
Adószáma: 70234370-1-29
Nyilvántartási szám: 25352880
Telefonszámai:+36 20/4867035
A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: Cégnév: DomainFlotta – NetLight Consoulting Kft.
Székhely cím: 1148 Budapest, Bánki Donát utca 12/B 1. em.
Adószám: 14188127-2-42

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Jelen ÁSZF 2017. 04. 07. napjától határozatlan ideig hatályos.

Szerzői jog

A jelen honlap tartalmát szerzői jog védi. A honlapon szereplő információk, képek és egyéb anyagok, a weboldal grafikai megjelenése és grafikai elemei, a weboldal megvásárolható termékek és szolgáltatások neve, képe, márkája és egyéb elemek és megnevezések csak a weboldalon történő vásárlás céljára szolgálnak. Minden egyéb felhasználás az Eladó, illetve a termékek és szolgáltatások által érintett harmadik személyek írásbeli engedélye nélkül tilos, különös tekintettel az adatbázisokba történő rögzítésre, sokszorosításra és a reklámcélú felhasználás bármely formájára, valamint harmadik félnek történő továbbításra, valamennyi esetben részben vagy átdolgozott formában is. A szerzői jog minden termékre megmarad, kizárólagosan csakis a művészé, és nem kerül át a vásárlóra. A termékek csakis személyes használatra vehetők egyéb felhasználásra csak a művész beleegyezésével kerülhet sor.

Adatkezelési szabályok

Az Eladó a megrendelés során a Vevő által megadott adatokat a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezései szerint kezeli.
Az adatok a Vevő által nem megfelelő biztonsággal történő kezeléséért a felelősség a Vevőt terheli. A Vevő felhatalmazza az Eladót, hogy a megrendelés teljesítése érdekében beszállítóinak átadja a megrendelés teljesítéséhez szükséges személyes adatokat, amely személyek ezen adatokat kizárólag a megrendelés teljesítéséhez használhatják.

Termékek

A weboldalon keresztül az alábbi terméktípusok vásárolhatóak meg:

  • Esküvői papír termékek
  • Egyéb művészi termékek, ajándéktárgyak és esküvői köszönetajándékok
  • Esküvői dekorációk, papír táblák
  • Meghívók
  • Ültetőkártyák
  • Menükártyák

 

A megjelenített termékcsoportok a weboldalon keresztül, postai kézbesítéssel vásárolhatóak meg. A termékek feltüntetett árai bruttó összegek. Áfa-t nem tartalmaznak /KISADÓZÓ/. A csomagolás és a házhoz szállítás díját nem tartalmazzák.

A weboldalon az Eladó részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

Akciók, árak

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, az Eladó teljes körűen tájékoztatja a Vevőket az akció időtartamáról.
Az Eladó fenntartja a weboldalon feltüntetett árak változtatásának jogát azzal, hogy a változtatás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A változtatás a már megrendelt áruk és szolgáltatások vételárát nem befolyásolja, kivéve a jelen Általános Szerződési Feltételekben meghatározott esetekben.

A rendelés menete

Vásárlói tájékoztató

A Vevő a terméket E-mailben tudja megrendelni. Az Eladó a vásárlás valamennyi lépésében visszalépési lehetőséget biztosít a Vevő részére. Ennek megfelelően a Vevő a megrendelés végleges elküldése előtt bármely megelőző lépést módosíthat.

A vevő miután E-mialben elküldte rendelését, azt az Eladó e-mailben visszaigazolja Önnek. A mennyiben a visszaigazolás nem tartalmaz a rendeléstől eltérő adatokat, megrendelő és szállító között ekkor életbe lép a szállítási szerződés.
A kiválasztott termékek fizetése kizárólag előreutalással történhet a megadott bankszámla számra. Előre utalásnál csak akkor indítja az Eladó a küldeményt, ha az áru és szállítási költség összege megérkezett a bankszámlájára. Az internetes vásárlás után 3 munkanap áll a Vevő rendelkezésére a vételárat a bankszámlaszámra átutalni / bankfiókban befizetni.

Szállítás, áruátvétel

Az áruátvétel történhet a Vevő által megadott címre.
A szállítási díj maximum kétszeri kézbesítést tartalmaz, amennyiben ez a vevő hibájából nem megvalósítható, akkor csak plusz futárköltségért tudjuk az árut ismét elküldeni.

A feltüntetett árak bruttó árak.

A szállítást az Mpl futárszolgálat végzi, címre (lakcím vagy munkahelyi cím), PosaBox vagy postahivatalban átvehető csomagként a helyi posta címére történő kézbesítéssel

 

Előre utalás esetén a Szolgáltató  adatai:

A számla végösszege átutalással fizetendő a következő számlaszámra: 11773384-26434391-00000000

A számlatulajdonos neve:  Orbán Veronika egyéni vállalkozó

A számlavezető bank: OTP BANK

A megrendelő függetlenül attól, hogy a weblapon vagy e-mailben rendelte meg a terméket, kötelezettséget vállal a termék árának, szállítási költségének kifizetésére. Amennyiben a futárszolgálattal kéri a kézbesítést és a futárszolgálattól nem veszi át a megrendelt árut, a termék kifizetése alól nem mentesül. Ilyen esetben a megrendelő tudomásul veszi, hogy a termék és a kézbesítési díjon felül az esetleges jogi eljárás költségét, behajtási vagy végrehajtási díj is a megrendelőt terheli.
A megrendelés elküldésével a megrendelő elismeri, hogy a szállítási szerződésben foglaltakat elolvasta, azt megértette, tudomásul vette és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Az Eladó a megrendeléseket általános teljesítési határidőként, az átutalt összeg megérkezésétől számított legkésőbb 5 munkanapon belül postára adja, és erről tájékoztatja a vevőt.

Ha az Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Vevőt haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Vevő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése az Eladót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Az elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Vevő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Ez a jog nem gyakorolható az egyedi kérésre egyedi szöveggel ellátott, tovább nem értékesíthető, a Vevő személyéhez kötött termék esetén (egyedi névvel és szöveggel ellátott esküvői meghívók, ültetőkártyák, menük, felíratozott köszönetajándékok)
A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A Vevőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Vevő kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén jogosult az elállási jog gyakorlására. A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Egyedi, rendelésre készült termékek elállási joga

Az Eladó és a Vevő eltérő megállapodása hiányában a Vevő nem gyakorolhatja az elállási jogot
– olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac az Eladó által nem irányítható ingadozásától függ,
olyan termék értékesítése esetében, amely a Vevő személyéhez kötött, illetve amelyet a Vevő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó, Természeténél fogva nem szolgáltatható vissza különösen, de nem kizárólag az a termék, amely a visszaküldést követően ismételten már nem értékesíthető más vásárló részére. Ennek oka lehet többek között a rendeltetésszerű használatbavétel által okozott, visszafordíthatatlan változás is.

Garanciális feltételek

Szavatosság tekintetében a Ptk., 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletében, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletében és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletében foglaltak az irányadók.
A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben kérjük, ezt haladéktalanul jelezze felénk! A reklamációt a bejelentés beérkezésétől számított 15 munkanapon belül vizsgáljuk ki. A szavatosság időtartama 6 hónap. Szavatossági igény esetén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A kifogásolt terméket a Vevő köteles visszajuttatni az Eladóhoz, csak ezután élhet a szavatossági igényével, visszajuttatásáról a Vevőnek kell gondoskodnia, ez a költség a  Vevőt terheli. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a leértékelés oka nem került megjelölésre.

Panaszok érvényesítésének helye, módja: elektronikus levélben az alábbi elérhetőségeken: [email protected]