Újdonságok

Csoki köszönetajándék barna virág mintával

Csoki köszönetajándék barna virág mintával

Ha szeretnétek megspórolni az ültetőkártya költségét vagy egyszerűen csak imádjátok a csokit, akkor nektek ajánljuk a csillogó papírral bevont exkluzív csoki köszönetajándékunkat, melyre egyenként rányomtatjuk a vendégek nevét. Ne üres tányérral várjátok szeretteiteket - tegyétek az asztalra ezeket az igényes ajándékokat. Ez a barna virág mintás csoki gyakorlatlag mindenféle stílusú esküvőhöz illik, akár erdei, akár kastélyban, fogadóban megrendezésre kerülő lakodalomról van szó. Rendelési kódja:  BBV-302-barna virág mintás. Árát itt találjátok, klikk a linkre: http://dreamflowersmeghivok.hu/termekeink/csokolade-koszonetajandek#termekek.

Elolvasom
Mini rózsabox koszorúslány vagy női tanú felkérő rózsamézzel

Mini rózsabox koszorúslány vagy női tanú felkérő rózsamézzel

Mini rózsabox koszorúslányfelkérő ajándék, egy szívet és szemet gyönyörködtető apróság, amellyel felkérheted barátnőidet koszorúslánynak vagy testvéredet, nagynénédet, unokatesódat női tanúnak. Csillogó ekrü kartonból készül,rózsaszín szalaggal. Kérhető más színű szalag is rá! Gyöngyös pillangós rózsák vannak a dobozban (ezek nem kivehetők) és egy üvvegcse RÓZSAMÉZ, minőségi méz ritkaság (45 g-os kiszerelésben)!  Két kivehető kártya tartozik hozzá, ezekre bármilyen általad kitalált szöveget rá tudunk nyomtatni..

Elolvasom
Nagy táblás csokoládé köszönetajándék - Csoki köszönetajándék amiért mindenki rajong

Nagy táblás csokoládé köszönetajándék - Csoki köszönetajándék amiért mindenki rajong

Ha látványos köszönetajándékot keresnétek, íme egy remek termék, mely máris rendelhető:  Nagy táblás esküvői csoki köszönetajándék. Mérete: 7,5 cm x 15 cm. Bármilyen színben rendelhető. Minőségi tejcsokoládé gyönyörű grafikával a papírján, szalag díszítéssel. A rendelést e-mailben kérjük leadni a szükséges darabszám és szalag szín megadásával: E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com..

Elolvasom
Levendulalila csipkés vntage esküvői meghívó

Levendulalila csipkés vntage esküvői meghívó

Levendulalila csíkos csipkés meghívó bézs csipkével. A meghívó csillogó kartonból készül, egy kivehető betétlap tartozik hozzá és egy kisebb nászajándék ötlet kártya. Ajánljuk provance hangulatú, levendulás stílusú vagy kastélyos, exkluzív esküvőkre is. Rendelhető hozzá díszboríték, A TERMÉK RENDELÉSI KÓDJA: R-C-S-90/999-levendulalila. A rendelést kérjük e-mailben elküldeni a szükséges darabszám és kért szín megjelölésével: dreamflowersdesign@gmail.com. Ára honlapunkon megtekinthető: https://dreamflowersmeghivok.hu/termekeink/csipkes-eskuvoi-meghivok#termekek.

Elolvasom
Csokoládé köszönetajándék lila rózsa mintával - Csokikocka vendégaándék a gazdaságos lagzihoz

Csokoládé köszönetajándék lila rózsa mintával - Csokikocka vendégaándék a gazdaságos lagzihoz

Ezek a csokikocka köszönetajándékok remek megoldást kínálnak a nagy lagzik köszönetajándékos problematikájára hiszen nagyon jó árban vannak. A csoki mérete: 3,5 x 3,5 cm. Csokikocka köszönetajándék bordó rózsás mintával. Bármilyen más színben is rendelhető! A rendelést e-mailben kérjük leadni a szükséges darabszám és grafika színének megadásával: E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com. A TERMÉK RENDELÉSI KÓDJA: B-1-lila.  Ára megtalálható itt: https://dreamflowersmeghivok.hu/termekeink/csokolade-koszonetajandek#termekek.

Elolvasom
Esküvői időkapszula

Esküvői időkapszula

Ez a szív doboz egy „IDŐKAPSZULA”. Kérjétek meg vendégeiteket, írjanak üzeneteket és jóslatokat az Ifjú Párnak és helyezzék el a dobozban! Ha a doboz megtelt, lezárják és a 10. házassági évfordulójukon nyitják ki, és olvassák el a tartalmát! A szett tartalma: szív doboz virágos díszítéssel, a játék leírását feltüntető tábla, és 50 db kártya amire az üzeneteket kell írni. A TERMÉK RENDELÉSI KÓDJA: Időkapszula-002. A rendelést kérjük e-mailben elküldeni : dreamflowersdesign@gmail.com.

Elolvasom
Art deco stílusú esküvői meghívó bross dísszel és tollpihével (csokibarna-türkiz)

Art deco stílusú esküvői meghívó bross dísszel és tollpihével (csokibarna-türkiz)

 Csillogó csokibarna és rusztikus dombormintás fehér kartonból készített art deco stílusú meghívó. Türkiz szalag és tollpihe díszíti. A diszborításból 2 db betétlapot lehet kicsúsztatni. Rendelhető hozzá díszboríték, és nászajándék ötlet kártya. Igény esetén más színnel is megtervezzük és elkészítjük.  TERMÉK RENDELÉSI KÓDJA: 700-R-701-türkiz.. A rendelést kérjük e-mailben elküldeni a szükséges darabszám megjelölésével: dreamflowersdesign@gmail.com. Ára megtekinthető itt: https://dreamflowersmeghivok.hu/termekeink/exkluziv-kartyas-meghivok#termekek.

Elolvasom
Csipkés esküvői meghívók strasszkővel - Ezüst, barack, rózsaszín és ekrü színű esküvőkhöz

Csipkés esküvői meghívók strasszkővel - Ezüst, barack, rózsaszín és ekrü színű esküvőkhöz

Álomszép csipkés esküvői meghívók már elérhetők, rendeljétek őket bátran hiszen az elkövetkezendő esküvői időszak legnagyobb trendje a csipke lesz.

Elolvasom
Barack színű fehér csipkés  esküvői meghívó burgundi szalaggal szivecskékkel

Barack színű fehér csipkés esküvői meghívó burgundi szalaggal szivecskékkel

Imádjuk a burgundit! Na nem csak a jóféle borocskára gondolunk hanem erre a csodás romantikus színre..., és nagy örömmel készítettük el Lívia és Gabi barack színű meghívóját, melyre burgundi szalag díszítést tettük cuki kis ezüst szívpárral:) Fehér csipke, domborminta és természetesen burgundi színű szövegnyomtatás. Kis elegáns meghívók születtek, klasszikus kinyitható formában mégis a díszítés különlegessé teszi őket. Természetesen díszboríték és nászajándék ötet kártya is rendelhető hozzá.  Ára megtekinthtő itt:.

Elolvasom
Esküvői csoki köszönetajándék zöld mintával

Esküvői csoki köszönetajándék zöld mintával

Bármilyen színben rednelhető ez a gyönyörű esküvői csokoládé köszönetajándék. . Csoki mérete: 2,5 x 9 cm. Cirkalmas li zöld mintás esküvői csoki köszönetajándék. A vendég nevét is rányomtatjuk igény szerint.  A rendelést e-mailben kérjük leadni a szükséges darabszám és szín megadásával: E-mail címünk: dreamflowersdesign@gmail.com. A termék ára itt megtekinthető: https://dreamflowersmeghivok.hu/termekeink/csokolade-koszonetajandek#termekek.

Elolvasom
Keresztelő meghívó kék színben

Keresztelő meghívó kék színben

Egy 1 éves kisfiú keresztelőjére készítettük ezeket az aranyos kisautós keresztelő meghívókat halvány kék színben. Igazából ez egy szülinapi meghívó is egyben, ugyanis a keresztelő utáni szülinapi bulira is invitálja a családot. A kivehető betétlap bal alsó sarkán egy 1-es gyertyával pompázó vidám lufis cupcake figura is jelzi a jeles eseményt:) Csillogó fehér kartonból készítjük, akár fotót is tudunk nyomtatni a kisgyermekről, plusz betétlapra. A termék rendelési kódja: VV-B-02/kék csíkos. Kérjük hivatkozzatok erre a kódra, ha árajánlatot kértek. Ára megtekinthető honapunkon, klikk a linkre: .

Elolvasom
Lila pillangós esküvői menükártya és romantikus ültetőkártya

Lila pillangós esküvői menükártya és romantikus ültetőkártya

Csodás lepkés menükártyák és romantikus randevút ábrázoló ültető kártya. A menühenger anyaga áttetsző pausz papír, így ha mécsest helyezünk a közepébe, akkor gyönyörűen átvilágítja a betűket. Az ültetőkártya rusztikus hatású enyhén vászonhatású matt kartonból készült, és egy titkos hajnali randevút ábrázol. Az ifjú Beának és Márknak nagyon sok boldogságot kívánunk, nagyon jó volt velük dolgozni, örülünk hogy szerették a termékeinket, és hogy megvalósíthattuk ezt a különlegesen szép szettet. Ha bárkinek megtetszett a bemutatott menü és ültető, nyugodtan írjon nekünk a dreamflowersdesign@gmail.com e-mail címre - A nap bármely időpontjában várjuk árajánlat kéréseiteket. A menük és kártyák rendelési kódja : P-AN-44-6/lila vagy P-AN-33-6/lila ültető. Árak honlapunkon: www.dreamflowersmeghivok.hu.

Elolvasom
Esküvői gyűrűpárna arany-csokibanra rózsával és brossal

Esküvői gyűrűpárna arany-csokibanra rózsával és brossal

A gyűrűpárna elengedhetetlen része az esküvői ceremóniának. Emelett pedig egy kézzel fogható megmaradó emléktárgy is, melyet unokáitoknak is meg tudtok mutatni. Újdonságunk ez a sötét csokoládébarna-arany rózsás esküvői gyűrűpárna gyöngyös strasszos bross dísszel. Alapanyag: hófehér szatén selyem. Mérete: 17 x 17 cm. A rendelést kérjük e-mailben elküldeni : dreamflowersdesign@gmail.com TERMÉK RENDELÉSI KÓDJA: G-009-rózsás. Ára itt megtekinthető: .

Elolvasom