Esküvői meghívó hangjegyekkel romantikus menyegzőre

Létrehozva: 2023. augusztus 11.

Esküvői meghívó hangjegyekkel romantikus menyegzőre. Milyen a kapcsolatotok a zenével? Hallgatni szeretitek vagy esetleg játszotok is valamilyen hangszeren? A lakásotokban fellelhető egy-két kotta, esetleg énekeltek, énekes előadóművészek vagytok? Ahhoz, hogy a zene-rajongóknak is kedvére tudjunk tenni esküvői meghívó téren, felkutattunk csodaszép hangjegyes szalagot, ami méltó dísze lett ennek a csodaszép romantikus darabnak. Akkor is ajánljuk ezt a meghívót, ha megismerkedésetek valamilyen zenei fesztiválhoz vagy koncerthez kötődik, esetleg emléketek még arra a zenére ami akkor szólt amikor végérvényesen egymásba bolondultatok? Ha így van, akkor ne habozzatok beépíteni ezt a fontos momentumot az esküvőtökbe. A zenei témát egyébként megközelíthetjük úgy is, ha előkeresünk egy csodaszép, romantikus idézetet, konkrétan ezt:

"Az életet véges végig együtt kell leélni
Úgy válik el , mit ér a nő és mit ér a férfi
Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni
A szerelem dal, amelyet együtt kell megírni."

Ugye milyen találó? Máris megvan a hozzá passzoló meghívó. Ha a tánc az, ami összehozott benneteket, akkor is nagyon jó választás. De üzenhettek a násznépnek is ezzel a meghívóval: "Ezen az esküvőn senki nem ücsöröghet egy helyben, mindenkinek a táncparketten a helye! 

Nézzük a grafikáját, mit tudunk elmondani róla? Évek óta vissza-visszatérő stílus az art-deco képi világa. A dísztokon ilyen stílusú jegyespár látható. Dekadens elegancia, a lányon a hátát szabadon hagyó esküvői ruha. Ez a menyasszony bevállalós, de elegáns! Sokszor kérik tőlünk, hogy a figurák haját színezzük át, így jobban hasonlít a valódi párra és egyedi is lesz tőle a kártya. a képen szereplő meghívó esetében is ez történt. A lány szőke, a  fiú pedig fekete. Egyébként van egy kis "gengszter stílus" is a rajzban, főleg a szénfekete öltöny, és a fiú is kicsit olyan olaszos. Ha már szóba jött, egy ilyen meghívó jól illik egy olyan esküvőre, ahol old timer autóval közlekedik az ifjú pár és természetesen kor hű  zene is szól a kocsiból:) Nem is olyan rossz ez a gondolatmenet, Reméljük beindítja a fantáziátokat és remek történeteket tudtok majd szőni e köré a különleges meghívónk köré. Árát megtaláljátok itt: https://dreamflowersmeghivok.hu/eskuvoi-meghivo-romantikus-hangjegyekkel-1423.  Keressetek minket bizalommal, örömmel készítjük el más színkombinációkkal is, Várjuk e-mail es vagy telefonos érdeklődéseteket: [email protected]