KAPCSOLAT

A kiválasztott terméket e-mailben lehet megrendelni:

[email protected]

a biztonság kedvéért ide is küldjétek el: [email protected]

12-24 órán belül mindig válaszolunk az e-mailekre, ha nem kaptok választ, küldjétek el ismételten vagy hívjatok telefonon mert mostanában a gmail csinál furcsaságokat!!! 

4 órán belül mindig válaszolunk az e-mailekre, ha nem kaptok választ, küldjétek el ismételten vagy hívjatok telefonon mert mostanában a gmail csinál furcsaságokat!!!

AZ UTÓBBI IDŐSZAKBAN TÖBBEN JELEZTÉK HOGY NEM TUDJÁK ELKÜLDENI A FENTI E-MAIL CÍMRE A RENDELÉST ( nem tudjuk miért van ez, 12 éve ezzel az e-maillel működünk és szabad tárhely is van bőven a levelezési fiókban) EZÉRT ILYEN ESETEKBEN KÉRJÜK PRÓBÁLJÁTOK MEG A MÁSIK E-MAILÜNKET (ezt is nézzük óránként)!!

[email protected] 

Kérjük rendeléskor az alábbi adatokat elküldeni:

- a termék pontos neve (ahogy a weblapunkon szerepel)

- termék rendelési kódja és szükséges darabszám

- szállítási és számlázási cím, telefonszám

- egyéb igények: szalag színére vagy termék színére vonatkozóan

- a termékre nyomtatandó szöveg WORD dokumentumban csatolva (nem kell formázni, mi majd megformázzuk)

!!!  Komplett árkalkulációt költség tételek megjelölésével, végösszeggel kizárólag E-MAIL-ben tudunk adni, tehát kizárólag írásban. !!!

- Telefonon nem áll módunkban árajánlatot adni. -

ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK

06 (20) 4867035

hétfő-csütörtökig 9:30-tól 16:00-ig

pénteken 9:30-tól 12:00-ig

Web: http://dreamflowersmeghivok.hu/

E-mail: [email protected]

[email protected]

Tel.: 06 (20) 4867035

Facebook: https://www.facebook.com/dreamflowersmeghivok/

Instagram: https://www.instagram.com/meghivokdreamflowers/

Pinterest: https://hu.pinterest.com/dreamflowersdesign/

 ESKÜVŐI MEGHÍVÓ SZÖVEGEK

Az esküvői meghívó szövege nagyon fontos szereppel bír az esküvői előkészületek során. A meghívón szereplő szöveg megmutatja az esküvőtök stílusát, témáját és tükrözi beállítottságotokat, életvidámságotokat vagy éppen romantikus természeteteket. Ezért fontos, hogy egyedi és hozzátok illő, Titeket és az esküvőt fémjelző szöveget nyomtassunk a meghívókra.
Fontos szempont, hogy a meghívó méretéhez viszonyítva annyi szöveget választani, ami még nem fog sűrűnek, túlzsúfoltnak tűnni. 
Amit a meghívónak kötelezően tartalmaznia kell az a jegyespár neve, az esküvő dátuma és helyszíne és az, hogy milyen eseményre szól a meghívás (csak szertartásra vagy a vacsorára is).
Segítünk Nektek, hogy megtaláljátok a számotokra legszimpatikusabb meghívó szöveget. Az alábbi válogatásban találtok néhány népszerű meghívó szövegezést, viszont Ti magatok is megalkothattok saját kombinációval 2 vagy 3 össze ollózásával, saját ötleteitek beépítésével. 

1.

Még néhány nap... és 2010. július 27-én örök hűséget esküszünk egymásnak.

E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját  16 órakor a Budapest VII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 17 órakor a Vajdahunyadvári Kápolnában tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Gundel étterembe.

2.

Vadházasságunk megszelídítése érdekében úgy döntöttünk, hogy 2010. szeptember 19-én örök hűséget fogadunk egymásnak. Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 15 órakor az Újpesti Házasságkötő teremben kapjuk, Isten áldását pedig 16 órakor a fóti Református templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán a Fórum Étteremben.

3.

Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hűséget fogad.  Legyenek hát tanúi ezen eseményeke, s jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket.  Szeretettel várjuk Önt és kedves családját 2010. június 15-én 16 órakor a pécsi Polgármesteri Hivatalban tartandó esküvőnkre majd az azt követő ünnepi vacsorára.

4.

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyenek velünk életünk legszebb napján, 2010. október 12-én 16 órakor a halásztelki Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 16 órától a szigetszentmiklósi református templomban tartandó esküvőnkön és az azt követő ünnepi vacsorán a Közösségi házban.

5.

Kedves Családunk és Barátaink!
Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon 2010. augusztus 9-én összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi  vacsora szórakoztató pillanatait. Szeretettel várunk a Római parton található Csónakház étterem különtermében megrendezésre kerülő polgári esküvőnkre és az azt követő vacsorára.

6.

Életünk egyik legfontosabb eseményére szeretnénk invitálni Önt és kedves családját.
Úgy határoztunk, hogy közösen, egy családként folytatjuk tovább életünket, ezért
egy szép tavaszi napon, 2011. május 14-én 15 órakor a pécsi Bazilikában összeházasodunk.
Szeretettel várjuk a szertartásra és az azt követő ünnepi vacsorára.

7.

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon 2010. május 27-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja is velünk lenne és osztozna örömünkben. Szeretettel várjuk 16 órakor a csepeli Polgármesteri Hivatal házasságkötő termébe, majd a Katolikus templomban tartandó esküvőnkre, valamint ünnepi vacsoránkra.

8.

Kedves Családunk és Barátaink! 
Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 
2006.június 3-án 15 órakor a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében 
majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket. 
Közös Életünk első óráit töltsétek velünk a Kiskakas Étteremben egy vacsorával egybekötött mulatozáson.

9.

Csak neked áruljuk el, hogy maradék eszünket is elvesztve 2006. július 9-én megbilincseljük egymást. 
Szeretettel várunk e nagy napon, hogy szem- és fültanúja légy e világraszóló eseménynek. 
Az ég áldását kérjük 18.30 órakor a kapuvári Szent Anna templomban.

 

10.

Csak a Rock örök! De mi azért megpróbáljuk. A próbálkozás nyitánya 2006. április 29-én, Budapesten a Barabás-villában, A Városmajor u. 44. szám alatt, 15.30-kor lesz. 
A második felvonás 18.00 órától veszi kezdetét Dunabogdányban, a Forgó Étteremben. Ameddig bírjátok. Ameddig bírjuk.

 

 

 

 

KEDVEZMÉNYEK, AJÁNDÉKOK

70 ezer forint feletti egyszeri megrendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS postán átvehető csomagként vagy MPL csomagautomatába

80 ezer forint feletti egyszeri megrendelés esetén INGYENES SZÁLLÍTÁS postán átvehető csomagként vagy MPL csomagautomatába és 1000 Ft.- kedvezmény a végösszegből

 

AZ ÚJ SZEZON KIEMELT ESKÜVŐI MEGHÍVÓI (árakért klikk a képekre):

Dobozos esküvői meghívók csipkével és szívecske dísszel:

dobozos esküvői meghívó

Glitteres csillogó esküvői meghívó almazöld színben, magnóliákkal:

esküvői meghívó kártya

Krém csipkés esküvői meghívó gyöngyökkel:

csipkés esküvői meghívó

Rosegold dobozos esküvői meghívó:

dobozos esküvői meghívó

Lézervágott esküvői meghívó antik dísszel:

lézervágott esküvői meghívó

Dobozos esküvői meghívó csipkével és pillangóval:

dobozos esküvői meghívó

Lila fecskés esküvői meghívó lézervágott óarany tokkal:

lézervágott esküvői meghívó

MILYEN TERMÉKET KERESEL? KATTINTS A CÍMSZÓRA, HÁTHA EGYBŐL MEGTALÁLOD A "BEFUTÓT"

esküvői meghívó, köszönetajándékok, köszönőajándékok, meghívók, dobozos meghívók, doboz meghívók, dobozmeghívók, olcsó meghívók, esküvői meghívó rendelés, esküvői dekoráció, kémcsöves meghívó, akciós meghívók, kémcsöves esküvői meghívó, kreatív meghívó, gyöngyös meghívó, esküvői idézetek, esküvői versek, idővonalas meghívó, kártyás meghívó, pausz meghívó, pauszpapír meghívó, tekercses meghívó, tekercs meghívó, üvegcsés meghívó, esküvői kellékek, fényképes meghívó, rózsás meghívók, virágos meghívók, levendulás meghívók, vintage meghívók, esküvői, papír dekoráció, rosegold meghívó, esküvői virág dekor, online meghívók, csokimeghívók, ajándék meghívók, legyező meghívók, vadvirágos meghívók, utazós meghívók, útlevél meghívó, bőrönd meghívó, borítékos meghívó, palackos meghívók, palack meghívó, üveges esküvői meghívó, esküvői ajándék, vendégajándék, lézervágott meghívók, csipkés meghívók, esküvői nyomda, nyomdai szolgáltatás, egyedi meghívók, esküvői grafika, esküvői borítékok, vidám meghívók, illusztrált meghívók, dísztokos meghívók, zsebes meghívók, kutyás meghívók, keresztelő meghívók, baba értesítők, hajós esküvői meghívó, levendulás meghívó, dombornyomott meghívók, western esküvői meghívó, strasszköves meghívók, esküvői vendégkönyvek, szalagos meghívók, díszített meghívók, tanúfelkérők, koszorúslány felkérők, koszorúslány ajándékok, menükártya, ültetőkártya, asztalszám, ültetési rend, ültetőtábla, mini méz köszönetajándék, mini lekvár köszönetajándék, méz köszönetajándék, mézes köszönetajándék, fiolás köszönetajándék, esküvői köszönetajándék, köszönetajándék csokoládé, köszönetcsoki, csoki esküvőre, csokoládé esküvőre, reklámajándékok, céges ajándékok, horoszkópos meghívók, ezoterikus meghívók, esküvői szalvéta, gyűrűpárna, esküvőre ajándékok, esküvői cimkék, esküvői öntapadós cimkék, cukrozott mandula köszönetajándék, babaértesítő, babakeresztelő meghívó, szülinapi meghívó, születésnapi meghívó, puzzle esküvői meghívó, könyv alakú esküvői meghívó, türkiz meghívó, cseresznyevirágos meghívó, esküvői TOMBOLA