Tulipános esküvői meghívó ami felidézi egy tulipánkert színeit

Létrehozva: 2023. május 2.

Tulipános esküvői meghívó ami felidézi egy tulipánkert színeit. De még mennyire...! Nem is olyan régen egy csodás tulipánosban jártam. A második képen látható, hogy a két legkülönlegesebb fajta is a lábaim előtt hevert. A mély lila Queen of Night és a sárga Darvin hibrid. Nagyon megörültem nekik, hiszen pár héttel ezelőtt indítottam útjára egy csomagot, benne azokkal az exkluzív meghívókkal, melyeken sokat dolgoztam. Nem csak a grafikáját illetően, de a díszítés is látványosra sikerült.

Miért válasszatok tulipános esküvői meghívót? Nagyon szép hagyomány, hogy a jegyesek készíttetnek magukról egy fotó sorozatot, amelynek legjobbjait a rokonoknak, barátoknak oda adják emlékbe, általában az esküvői meghívók szétosztásakor, hónapokkal a lagzi előtt. Tavasszal országszerte várják a TulipGarden-ek a fotózni vágyókat, így remek ötlet lehet elindítani a tulipános esküvőtök témáját már a jegyesfotókkal. Ezt követi az esküvői meghívó ami szintén arról árulkodik, hogy a tulipán lesz a fő vezérfonal és motívum, ami majd végig vonul az esküvőtökön. Folytatólagosan az asztali virág kompozíciókkal, menyasszonyi csokorral, sőt még a jegygyűrű is lehet tulipános, erre is látunk szép példákat hazai gyártóknál. Tehát az összhang nagyon fontos, ne hagyjátok ki a meghívót sem, építsétek bele a tematikába, így még emlékezetesebb lesz a Nagy Nap.

Hol találunk tulipán kerteket, ahol nem csak jegyes fotózást, de akár már az esküvői fotózást is kivitelezhetjük? Szerencsére az ország minden táján. A TulipGarden hálózatnak köszönhetően az alábbi kertek állnak nyitva előttetek tavasszal: Csákvár, Rétköz, Csömödér, Decs, Balaton, Dunakanyar, Győrladamér, Homokhátság, Mórahalom, Nagykőrös, Nagyvenyim, Tisza-tó, Vat. Ha pedig kellőképpen beleszerettetek a tulipánok színeibe és varázslatába, keressetek bennünket bizalommal. A képen látható esküvői meghívó bármilyen más szín kombinációban is kivitelezhető. Ha például a koszorúslányaitok ruhája olyan barack színű lesz, amilyet én viselek a lenti fotón, akkor érdemes a meghívó szalagjának színét is ehhez igazítani. Három szín csodás egységet alkot, használjátok a fantáziátokat és a virágoktól vett inspirációkat! A termék árát az alábbi linken találjátok:

https://dreamflowersmeghivok.hu/tulipanos-eskuvoi-meghivo-fem-virag-medallal-diszitve-1407

tulipános esküvői meghívó

tulipános esküvői meghívók